Inloopconcert dubbelstudenten met piano en klarinet

Aanstaande donderdag verzorgt een viertal dubbelstudenten een gratis inloopconcert met piano en klarinet. De vier, die zowel aan de universiteit van Leiden, als aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag studeren, laten pianowerken van Ludwig van Beethoven, Franz Schubert, Frédéric Chopin en Johannes Brahms, en klarinettrio’s van François Couperin en Kaspar Kummer horen. Achter de piano zit Herman Rohrbach. De klarinetten worden bespeeld door Christine van Zuylen, Simone Claushuis en Eva Spiekman. Het concert duurt van 17.00 tot 18.00 uur en vindt plaats in de Lokhorstkerk aan Pieterskerkstraat 1. De komende periode vindt er iedere laatste donderdag van de maand een inloopconcert plaats. Meer informatie daarover is te vinden op www.doreleiden.nl/concerten/default.asp.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×