Heel toepasselijk werd vorige week het nieuwe sponsorcontract tussen ZZ Leiden en HWS Hoogwerkers op grote hoogte getekend. "Zorg en Zekerheid Leiden is inmiddels tot grote hoogte gestegen en hoe kun je dat beter illustreren dan door het 'in de lucht' verlengen van het contract met HWS waar het verhuren van hoogwerkers core-business is," vindt directeur Toby van der Kooy van HWS. (Foto: Mike van Bemmelen).

Sponsoren blijven ZZ Leiden trouw

Het Leidse Trainingsadviesbureau Moovs heeft vandaag haar sponsorcontract met Zorg en Zekerheid Leiden Basketball verlengd. Moovs is sinds 2008 sponsor en blijft ook de komende drie jaar als outstanding gold partner verbonden aan de club. Vorige maand tekende ook Zorg & Zekerheid bij, afgelopen week deed HWS hoogwerkerverhuur uit Noordwijk hetzelfde.

Voor het tekenen van laatstgenoemde contract namen bestuursleden Marcel Verburg en Theo Knijnenburg van ZZ Leiden plaats op het platform van de hoogste schaarhoogwerker van Europa.

“Door het winnen van de nationale beker heeft Zorg en Zekerheid Leiden Basketball vorig jaar een geweldig jaar gedraaid. Ook dit jaar presteert de club uitstekend met een plek in de finale van de play-offs om het landskampioenschap. De komende jaren willen wij als Leids bedrijf graag ons steentje bijdragen aan het succes van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball. Naast een gedeelde passie voor basketbal en de stad Leiden voelen wij ons verbonden met de club door waarden als energie, plezier, winnen en de wil om te leren. Deze waarden komen terug in onze bedrijfstrainingen, maar wij zien ze ook terug bij de spelers op het veld”, aldus Edwin Boom, directeur van Moovs.

Theo Knijnenburg, bestuurslid commerciële zaken van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball vertelt: “De afgelopen jaren is Moovs een betrouwbare en actieve partner gebleken met een grote voorliefde voor de Leidse basketbalsport. We zijn dan ook erg blij dat de samenwerking wordt verlengd”.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×