ZZ Leiden op voorsprong na spannend basketbalweekend

Maar liefst twee wedstrijden binnen een etmaal moesten de twee nationale basketbal topclubs dit weekeinde spelen. Gisteren troffen de spelers van ZZ Leiden de Groningers uit in de Martinihal, vanmiddag ontvingen de Leidenaren GasTerra Flames thuis in een meer dan uitverkochte Vijf Meihal. Gisteren bleken de Groningers te sterk (85-73), Vandaag pakte Leiden de winst en versloeg GasTerra met 75-64. De stand na vijf wedstrijden in deze serie ‘best of seven’ is nu 3-2 voor ZZ Leiden.

Aanstaande zaterdag speelt Leiden weer uit in Groningen en kan bij winst de titel mee naar huis nemen. Als Groningen zaterdagmiddag wint, is de beslissende wedstrijd komende zondagmiddag in de Vijf Meihal.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×