Dag van het Park in de Stevenshof

Het pas opgeknapte Stevenspark is komende zondag het toneel voor de Leidse Dag van het Park. Het thema is dit jaar `Op avontuur in het park’. Nadat wethouder Frank de Wit de dag geopend heeft, barst het feest los. Kinderen kunnen survivalen op de stormbaan van de St. Jozef Scouting, of op Beestjessafari gaan. Verder is er een foto-overzicht over de geschiedenis van het Stevenspark, en er is veel aandacht voor de schooltuinen. Gezonde groene hapjes en buiten taarten bakken op een vuur, maken de middag compleet. Om 16.00 uur loopt het feest ten einde. De activiteiten zijn te bereiken via de ingang bij de schooltuinen, aan het Catharina Schraderpad.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×