De grote Russische schrijver Alexander Poesjkin.

Culturele ontmoetingen bij Poesjkin Bal

Ter gelegenheid van de geboortedag van de grote Russische schrijver Alexander Poesjkin, organiseren de Leidse Poesjkinschool en de gelijknamige stichting een speciaal bal. Ook enkele andere Russische scholen in Nederland zijn betrokken bij deze bijzondere viering, die plaatsvindt op zondag 5 juni in de Regenboog. De middag staat in het teken van culturele ontmoeting over de grenzen heen, met muziek en dans voor jong en oud. Er staan diverse muzikale optredens op het programma en er worden workshops gegeven. De dag wordt afgesloten met de diploma-uitreiking voor alle leerlingen die in het afgelopen jaar geslaagd zijn voor de cursussen aan de Poesjkinschool voor taal en kunst.

Het Poesjkin Bal wordt gehouden van 14.00 tot 18.00 uur in gebouw De Regenboog, Watermolen 1 in Leiden.

Meer info: www.poesjkinschool.nl

Cultuur


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×