Juni: Cultuurmaand Leiden!

1 juni is het zover en gaat de Leidse Cultuurmaand van start met een uitgebreid programma voor oud en jong. De laatste voorbereidingen zijn in volle gang en er wordt flink uitgepakt aan interessante, leuke en spectaculaire culturele activiteiten, waarbij de Sleutelstad als podium dient. Theaterprojecten, muziek, kunstinstallaties, dans, muziek en kinderactiviteiten zullen plaatsvinden op straat, in de Leidse musea, in kerken, bioscopen, terrassen en kroegen. De eerste week zijn er onder andere optredens te verwachten van: New Cool Collective en Jules Deelder, tijdens de SummerJazz, Schemerstad een nachtelijke vaartocht met spannende theatervoorstellingen, Nathalie Stutzmann, die samen met Combattimento Consort Amsterdam een bijzonder concert geeft en Dichters op de Leidse terrassen. Meer info en volledig programma: www.leiden.nl

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×