Gewapende overval op Trekpleister, politie zoekt getuigen

De politie zoekt getuigen van de gewapende overval op drogist Trekpleister aan de Stevenslboem gisteren. Iets voor 18.00 uur drongen twee mannen met vuurwapens de zaak aan de kant van het Stevenspark binnen. Ze bedreigden de medewerkers en vertroken rond 18.10 uur met een onbekend geldbedrag. De twee mannen vluchtten het Stevenspark in, en stapten bij de skatebaan op een scooter, waarmee ze richting station de Vink reden. De politie heeft in de omgeving naar de twee gezocht en zette zelfs een helikopter in, maar dat mocht niet baten. De mannen waren waarschijnlijk tussen de 18 en 25 jaar, mogelijk jonger. Ze droegen allebei een donkere jas tot over de heupen, met een capuchon, die ze alletwee op hadden gezet. Eén van die capuchons had een bondkraag. Ook droeg één van de daders een zonnebril. Beide daders hadden een buitenlands accent. De scooter waarop ze reden, was donker en had een sportief model. De politie wil spreken met mensen die de daders hebben zien vluchten, hen voor de overval in het Stevenspark hebben gezien, of die Tussen 17.55 uur en 18.12 uur langs de winkel aan de zijde van het Stevenspark hebben gelopen. Ook andere getuigen die iets opvallends gezien of gehoord hebben, kunnen zich melden. Dat kan via 0900-8844, of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×