Jongen breekt been bij aanrijding met vrachtwagen

Een 13-jarige Leidenaar heeft gisteravond zijn been gebroken, toen hij door een vrachtwagen werd aangereden. Het ongeluk vond plaats op de Lage Rijndijk ter hoogte van de kruising met de Sumatrastraat. Rond 18.10 uur reed een vrachtwagen vanaf het Industrieterrein De Waard en sloeg rechtsaf. Bij die manoeuvre zag hij de 13-jarige fietser kennelijk over het hoofd. De vrachtwagen raakte hem en reed over zijn been heen. De chauffeur die mogelijk niets gemerkt heeft, is doorgereden. De jongen is naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt de toedracht en vraagt getuigen van de aanrijding te bellen naar 0900-8844.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×