Meisjes langs de deuren voor zakcentje

Twee 15-jarige meisjes uit Noordwijk en Voorschoten dachten een goede manier gevonden te hebben om een zakcentje bij te verdienen. Agenten die gisteren over de Sluisweg in Katwijk reden, zagen hoe de twee met een papier in de hand langs de deuren liepen. Op hun vraag naar het doel van deze actie, vertelden de meisjes dat ze geld ophaalden voor een sponsorloop van hun school. De agenten vertrouwden dat niet en belden naar de school, die verklaarde dat de meisjes daar helemaal niet op zaten. Hierop mocht het tweetal mee naar het bureau. De meisjes vertelden deze week al eerder geld opgehaald te hebben in Katwijk en Noordwijk. Er is proces-verbaal tegen hen opgemaakt.

Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×