Gezellige Souk in Leiden-Noord

Vandaag kan men nog tot 17.00 uur terecht op de gezellige Souk in Leiden-Noord, een multiculturele ontmoeting in winderig Hollands weer. Op de Driftstraat, de Ambonstraat, Buurtcentrum De Kooi en in de kerk van de Baptistengemeente Leiden is vandaag van alles te doen, te zien, te kopen en te proeven. Een bonte mix van bier, suikerspinnen, shoarma, pannenkoeken, kebab en Turkse en Marokkaanse zoete lekkernijen gaat grif van de hand vanaf de vele stalletjes en bars. Tweedehands spulletjes zijn er te kust en te keur en voor de kinderen worden allemaal leuke workshops georganiseerd. Voor het buurtcentrum treden diverse bands en muzikanten op en gaan zo hier en daar de voetjes van de vloer. (Foto’s: Jacqueline Borg)

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×