Voorbeeld van het tentoongestelde werk, foto: PR.

Eind-expositie cursisten ‘Beeldende Creativiteit’

Op zaterdag 11 juni is het werk te bezichtigen van de cursisten van de tweejarige opleiding ‘Beeldende Creativiteit’ bij BplusC. Tijdens de opleiding is er met veel enthousiasme gewerkt met papier, textiel, metaal, hout, klei en recycling materialen en werd er aandacht besteed aan kunstgeschiedenis en didactiek. Met die kennis kunnen de afgestudeerden aan de slag in bijvoorbeeld het welzijnswerk of naschoolse activiteiten. Docenten en leerlingen zijn die dag van 10.00 tot 15.00 uur aanwezig om tekst en uitleg te geven.

Geïnteresseerden kunnen zich die dag ook inschrijven voor het nieuwe studiejaar, dat in september begint. Nieuw is de éénjarige opleiding ‘Ontwerpen en Beeldend vormen’, waarin perioden uit de kunstgeschiedenis de leidraad vormen en als inspiratiebron dienen voor het eigen beeldend vermogen. Meer info:: www.BplusC.nl

BplusC locatie Oude Vest 45, Leiden.

Cultuur


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×