Getuigen gezocht van bedreiging verkeersregelaar Agaatlaan

De politie is opzoek naar getuigen van een bedreiging van een verkeersregelaar op de kruising Agaatlaan met Hoge Morsweg, die plaatsvond op woensdag 4 mei rond 18.00 uur. Een 30-jarige verkeersregelaar gaf het verkeer aanwijzingen in verband met wegwerkzaamheden. Een groene Opel Corsa kwam aanrijden vanaf de Hoge Morsweg en wilde een andere richting op, dan de verkeersregelaar aangaf. De bestuurder stapte vervolgens woest uit zijn Corsa en beledigde de regelaar en uitte bedreigingen. Vervolgens reed de agressieveling twee maal tegen de benen van de man aan. Omstanders grepen in en zeiden tegen de bestuurder dat hij weg moest gaan. De man, tussen de 40 en 50 jaar oud, circa 1.65 meter met donkerbruin haar, reed weg in de richting van de Aquamarijnstraat. De politie vraagt getuigen contact op te nemen via 0900-8844.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×