Openbaar college ‘de macht van sociale media’

Het thema van het vierde en laatste Studium Generale college dat de Hogeschool Leiden dit schooljaar organiseert, is `de macht van sociale media’. David Nieboer, expert op het gebied van online participatie cultuur, verzorgt een inleiding bij Catfish, een documentaire over misleiding via Facebook. Het college start volgende week dinsdag om 11.00 uur aan de Zernikedreef 11 en is vrij toegankelijk. Er zijn 350 plaatsen beschikbaar.

De film en lezing zijn onderdeel van de vierdelige Studium Generale collegeserie Impact: beïnvloeding en macht waarin wordt gekeken naar verschillende bronnenvan macht en de vraag hoe beïnvloeding tot stand komt. Bij de organisatie van dit college is ook het Leids Film Festival betrokken. Meer informatie staat op www.hsleiden.nl/studiumgenerale

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×