Politie zoekt getuigen mishandeling spelende kinderen

De politie wil graag spreken met getuigen van de mishandeling van spelende kinderen bij de speeltuin aan de Sibeliusstraat. De kinderen waren daar op zondag 22 mei aan het spelen, toen er rond 16.40 uur drie oudere jongens op hen afkwamen. Dat drietal sloeg en schopte de kinderen en greep hen zelfs bij de keel. Een jongentje rende naar huis, om zijn vader en moeder te waarschuwen. Toen zij gealarmeerd kwamen kijken en de jongens aanspraken, moesten ook zij het ontgelden. Ze werden uitgescholden en de moeder kreeg een duw. Toen de politie gebeld werd, vluchten de drie.
De eerste jongen had een blanke huidskleur, was 17 of 18 jaar oud, circa 1.75 m lang en droeg een donkere sweater met een capuchon. Nummer twee was Ongeveer 20 jaar, had lang, donker, stijl haar, was circa 1.70 m lang en droeg een bril. De derde jongen was 16 of 17 jaar oud, was kleiner dan 1.70 meter en had een blanke huidskleur.
Eén moeder heeft namens haar 12-jarige zoon aangifte van mishandeling gedaan. De politie heeft een buurtonderzoek gedaan maar heeft mogelijk nog niet met alle getuigen gesproken. Wie iets gezien heeft of op een andere manier aan het onderzoek kan bijdragen, kan bellen naar 0900-8844.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×