Spannende Leidse Pleintjes Cup 2011

Afgelopen zondag werd de jaarlijkse Leidse Pleintjes Cub gehouden op het Bevrijdingsplein. Op twee velden speelden jongens én meisjes tussen de 8 en 14 jaar de finales, na voorrondes in Leiden-Noord, de Merenwijk en Leiden Zuid-West. Uit de spannende wedstrijden kwamen de volgende teams als winnaars tevoorschijn: Team Gazelle, Team Pizza, Team Gangsterboys en Team SSKN. Dankzij hun overwinningen mogen de meisjes en jongens van de E en D categorie naar de regiofinale in Rijswijk, die op 11 juni plaatsvindt en strijden om de regionale titel. De winnaars daarvan komen uit op de grote landelijke finale op de Dam in Amsterdam.
De Leidse Pleintjes Cup wordt georganiseerd door Sportbedrijf Leiden in samenwerking met jongerenorganisatie ‘Thuis op Straat en het ‘ Jeugd – en Jongerenwerk Midden Holland’. (Foto: PR.)

Advertentie

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×