Derde en vooral gezellige Leidse theatersportvereniging opgericht

In de Sleutelstad kennen we al de theatersportverenigingen ‘Moeders mooiste’ en ‘Naschoolse opvang’, maar sinds 1 april is daar een derde vereniging bijgekomen, die de nadruk op gezelligheid legt in plaats van de competitie. Vijf enthousiastelingen voelden er na afloop van een cursus aan het LAKtheater niets voor om het improvisatietheater de rug toe te keren. Tjitske Harmannij nam het voortouw en zo werd eind vorig jaar door het huidige bestuur besloten tot de oprichting van vereniging ‘LAK aan alles’. Secretaris Alexander: “Wedstrijden spelen is zeker een optie, maar minder onze prioriteit. We willen ook andere mogelijkheden verkennen en staan voor veel open. Ideeën hopen we te krijgen van actieve leden, maar ook van gastdocenten die we uitnodigen. Én we hebben de ambitie onze kunsten in te zetten voor ‘het goede doel,’ met name door benefietoptredens te geven. Voor mensen die langere tijd ziek zijn bijvoorbeeld. Juist omdat het publiek bij improvisatietheater een actieve rol speelt in de voorstelling is het daarvoor uitermate geschikt.” Deze nieuwe vereniging, genaamd  “Lak aan alles”,  stelt belangstellenden in staat om hun talenten te benutten; inschrijven kan via: lakaanalles@gmail.com, of bellen naar 06 292 192 56. Ziekenhuizen of andere instellingen, die interesse hebben in een benefietoptreden kunnen dit via deze contactgegevens melden

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×