Foto: PR.

Citroën City Beach Tour komt voor derde keer naar Leiden

Voor het derde achtereenvolgende jaar vindt de Citroën City Beach Tour weer plaats op de Leidse Beestenmarkt. Van 16 tot en met 19 juni wordt het plein omgetoverd tot een groot strand en staat in het teken van het zomerse strandsportspektakel. Beach Soccer, Beach Volleyball, Beach Footvolley, Beach Tennis en Beach Rugby maken onderdeel uit van een gevarieerd programma voor jong en oud. In samenwerking met het Sportbedrijf Leiden en een flink aantal Leidse scholen worden er op vrijdag 17 juni clinics beach volleyball georganiseerd voor kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar. Op zaterdag 18 juni kunnen kinderen van 6 tot en met 12 jaar meedoen aan het KNVB Kids Beach Soccer Spektakel, waarbij één of meerdere spelers van het Nederlands Beach Soccer Team en/of bondscoach Niels Kokmeijer aanwezig zullen zijn. Voor de volwassenen worden onder andere een beach volleyball toernooi en een beach footvolley toernooi gehouden. Meer info, volledig programma en inschrijven: www.citybeachtour.nl

Advertentie

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×