Afscheidsreünie Vrije School César Frankstraat

De Vrije School aan de César Frankstraat organiseert op zaterdag 18 juni een afscheidsreünie. Het pand bood onderdak aan de leerlingen van de Rudolf Steinerschool en fungeerde de afgelopen zeven jaar als dependance van Vrije school Mareland. Meer dan duizend leerlingen hebben de afgelopen 40 jaar in de schoolbanken aan de César Frankstraat gezeten. Binnenkort komt er een eind aan die periode, omdat de hele school wordt ondergebracht in de nieuwbouw aan de Maresingel. Op 18 juni kunnen alle oud-leerlingen, leraren en anderen die bij de locatie César Frankstraat betrokken waren, tussen 15.00 en 18.00 uur afscheid van het pand komen nemen, tijdens een reünie. Er hebben zich al 150 belangstellenden gemeld. Wie ook aanwezig wil zijn, kan zich aanmelden via www.vsmareland.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×