Leidse Salon met Vincent Icke, Klaske Oenema, Christiaan Weijts en Jan-Jaap de Haan

Zondag zijn Vincent Icke, Klaske Oenema, Christiaan Weijts en Jan-Jaap de Haan te gast in De Lakenhal, ter gelegenheid van de Leidse Salon. Presentator Onno Blom zal astronoom en kunstenaar Vincent Icke interviewen over het verband tussen kunst en wetenschap. Met schrijver Christiaan Weijts praat Blom onder meer over zijn tweede roman Via Cappello 23 dat zich voor een deel afspeelt aan de Leidse Universiteit. Blom spreekt met wethouder Cultuur Jan-Jaap de Haan over de cultuurnota. Kunstenaar en zangeres Klaske Oenema zorgt voor de muzikale omlijsting van de middag. In haar optreden I’m leaving this room, begeleidt ze, gezeten naast een overheadprojector, knipselbeelden met zang en poëzie. De Leidse Salon begint om 15.00 uur en duurt ongeveer anderhalf uur. Meer informatie staat op www.lakenhal.nl.

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×