Uitreiking Groene Lintjes vanavond in Van der Werfpark

Vanavond reikt GroenLinks in het Van der Werfpark de Groene Lintjes uit. De eerste lintjes gaan naar Gemma Engels en Kees van der Putten voor hun inzet omhun eigen wijk vrij te houden van zwerfafval en vanwege het initiatief voor twee buurtfietsenstallingen aan de Morsweg. De tweede genomineerde is DesireeRosier, die doormiddel van ludieke acties zoals Leiden Goes Nuts laat zien een creatief en groen hart voor de stad te hebben. Ook de initiatiefnemers van de Torteltuin ontvangen een Groen Lintje voor het realiseren van een aantrekkelijke groene en creatieve speelplek voor kinderen. Tenslotte zal ook duurzame ondernemer Joep van Ginderen een Groen Lintje krijgen. Hij is onder andere importeur en distributeur van duurzame bamboe fietsframes. De lintjes worden om 20.00 uur uitgereikt door Hans Pieters van de Vereniging Vrienden van de Oostvlietpolder, die zelf vorig jaar een Groen Lintje ontving. Iedereen is welkom.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×