Vorig jaar ging er onder andere een groen lintje naar 'Mister Singelpark' Jeroen Maters. (Foto: PR).

Zondag Groenlinkse lintjesregen in Leiden

Op de ‘Dag van de Duurzaamheid’ reikt GroenLinks Leiden ook dit jaar de Groene Lintjes uit aan inwoners of bedrijven die zich inspannen voor een duurzame wereld. De groene lintjesregen is zondag 9 oktober bij de veganistische lunchroom Het Slachthuis naast de Meelfabriek.

De afgelopen periode riep GroenLinks Leiden op om mensen, bedrijven en organisaties te nomineren voor zo’n blijk van waardering van de partij. “Het Groene Lintje is een symbool van waardering voor duurzame en groene initiatieven in Leiden”,  aldus raadslid Tineke Hoogeboom. “Het maakt de waardering voor duurzame bijdragen aan de stad zichtbaar.”

De uitreiking van de Groene Lintjes is op 9 oktober om 16.00 uur.

Duurzaamheid Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×