Leidse Hofjes presenteren winnaars Nederlandse Muziekprijs

Tijdens het komende Pinksterweekend treden de winnaars van de Nederlandse Muziekprijs op in 15 Leidse hofjes. Ties Mellema, Erik Bosgraaf en Izhar Elias zullen als respectievelijk saxofonist, blokfluitist en gitarist hun kunnen ten gehore brengen op 12 en 13 juni. De organisatie is er trots op, dat het talentvolle drietal de uitnodiging heeft aangenomen. “Het is fantastisch dat we deze drie hebben kunnen programmeren. Om je een idee te geven: de Nederlandse Muziekprijs ging eerder naar Janine Jansen en Quirine Viersen”, aldus Michiel van Westering, organisator van het festival, dat nu voor de derde maal gehouden wordt, “Het is een van de hoogste onderscheidingen in Nederland.”

De toegang is gratis, maar de beschikbare ruimte in de hofjes is wel beperkt.

Meer info en volledig programma: www.cumlaudeconcerten.nl

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×