SportCity hoofdsponsor Lakenfeesten

Fitnesscentrum SportCity is de nieuwe hoofdsponsor van de Leidse Lakenfeesten. Het Leidse bedrijf dat inmiddels vestigingen in de hele randstad heeft, neemt daarmee de plek in van installatiebedrijf EnergiQ dat het hoofdsponsorschap de afgelopen jaren vervulde. Met het vertrek van Aad van der Luit als organisator, stopte dat. Het is voor het eerst dat de naam van de hoofdsponsor terugkomt in een evenement. De Lakenfeesten gaan dit jaar daarom van start met de SportCity Peurbakkentocht. Wie het evenement aan elkaar praat wordt dinsdag bekend gemaakt. Dan presenteert de organiserende stichting Pedrafes (een afkorting van Peurbakkentocht, Dragonboatrace en zomerfestival) het programma van dit jaar.

De Lakenfeesten worden dit jaar twee weken eerder dan voorheen gehouden. Van donderdag 23 juni t/m maandag 27 juni. De Dragonboatrace wordt een week later, op 2 juli, gehouden. De organisatie koos daarvoor omdat anders veel mensen al op vakantie zijn. Ook nieuw is dit jaar de innige samenwerking tussen de Lakenfeesten en Leiden Culinair op de Garenmarkt. De twee organisaties hebben voortaan ook een gezamenlijke website.

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×