Dieven op scooter stelen tas van fietsende vrouw

Afgelopen zaterdag, rond 19.15 uur, werd een 57-jarige inwoonster van Oegstgeest onaangenaam verrast door twee dieven op een scooter. De vrouw had het tweetal al gezien, toen zij wachtte bij het stoplicht op de kruising van de President Kennedylaan met de Irislaan. Toen zij daarna over de Kerckwervelaan verder reed, werd zij ter hoogte van het Richard Holpad door de scooter ingehaald. De jongen die achterop zat, griste de tas van de vrouw uit haar fietsmandje. Daarna reden zij door richting de Haaswijklaan. De vrouw fietste nog achter hen aan, maar kon de scooter niet bijhouden. Thuis waarschuwde zij de politie, die op zoek is naar mogelijke getuigen. Het gaat om jonge mannen tussen de 18 en 25 jaar, waarvan één lichtblauwe bovenkleding droeg. Mensen, die iets gezien hebben kunnen contact op te nemen via 0900-8844.

Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×