De Tambour-maître prijs ging bij het Nationaal Jeugdfestival naar Yamon de Wit van Jong K&G. (Foto: PR).

Jong K&G wint Nationaal Jeugd Festival

Afgelopen zaterdag is Jong K&G Nederlands kampioen geworden op het onderdeel ‘show’ bij het Nationaal Jeugd Festival dat in Vlissingen werd gehouden. Bij het onderdeel ‘mars’ sleepten de Leidenaren de tweede plaats in de wacht. Met de show ‘Music Movies’ werden in totaal 90,8 punten gescoord. Ruim voldoende voor de overwinning. Ook werd meegedaan aan het onderdeel mars en daar werd een 2e plaats behaald met 91,33 punten. Hier ging de overwinning naar de junioren van DVS met 92,11 punten, een verschil van slechts 0,8 punten. De Tambour-maître prijsging naar ‘de kleine generaal’ Yamon de Wit van Jong K&G.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×