Politie zoekt getuigen diefstal tas

Een 75-jarige vrouw uit Voorburg is afgelopen donderdagmiddag rond 15.20 uur beroofd van haar tas, die zij op de passagiersstoel van haar auto had gezet. De vrouw stond te wachten op haar man, die nog even bezig was bij de jachthaven aan het Zijleiland. Op de parkeerplaats reed een jongen met een zwarte helm rondjes op het parkeerterrein op een brommer en zijn kompaan, eveneens met een zwarte helm sprong zo nu en dan even achterop. Het tweetal keek erg geïnteresseerd naar de handtas in de auto en een van hen greep de tas en ging er mee vandoor. De vrouw greep de tas nog vast, maar dat mocht niet baten. Agenten hebben direct na de melding in de omgeving uitgekeken naar de twee maar hebben ze niet meer aangetroffen. De politie doet onderzoek en verzoekt mogelijke getuigen zich te melden via 0900 – 8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×