Parkinson Café Oegstgeest opent deuren

Mensen met Parkinson, hun mantelzorgers en andere belangstellenden, zijn vanaf donderdag 16 juni iedere derde donderdag van de maand welkom in het Parkinson Café Oegstgeest. Dit Café biedt mensen uit Oegstgeest en omliggende gemeenten de mogelijkheid elkaar te ontmoeten. Op 16 juni wordt het Parkinson Café officieel geopend, in bijzijn van burgemeester Timmers van Oegstgeest, de regiomanager Oegstgeest, WWZ-Mariënstaete-Valent Karin Strübbe en Stefanie van Vliet van de Parkinsonvereniging. De bijeenkomst vindt plaats in het Atrium van Woon- & Zorgcentrum Rustenborch aan Apollolaan 384. Wie aanwezig wil zijn, kan zich tot een week van te voren aanmelden via jvangorkum@diaconessenhuis.nl.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×