Vrijwilligerslunch en uitreiking Meer dan Handen awards

Zaterdag 25 juni staat in het teken van vrijwilligers. Op de Garenmarkt wordt een gratis lunch geserveerd, waaraan 700 Leidse vrijwilligers kunnen deelnemen. Tijdens die maaltijd worden de Meer dan Handen awards uitgereikt. De lunch vindt plaats op het terrein van Leiden Culinair en duurt van 12.00 tot 14.00 uur. Wie aan wil schuiven, kan zich alleen vandaag nog aanmelden via www.i-doe.nl. Als er meer aanmeldingen dan plaatsen zijn, vindt er een loting plaats.

Wethouder Roos van Gelderen zal de Meer dan Handen awards uitreiken aan vrijwilligers in drie categorieën. Stemmen op de vrijwilligers kan tot 15 juni via de site van het Leidsch Dagblad.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×