Archieffoto: Jacqueline Borg.

Peurbakkenmarkt op de Haarlemmerstraat

Op donderdag 23 juni, de dag dat de Lakenfeesten in Leiden losbarsten met de Peurbakkentocht, organiseert de Winkeliersvereniging Haarlemmerstraat een grote braderie op de kilometer koopplezier in Leiden. Omdat de braderie samenvalt met de start van de Lakenfeesten is deze omgedoopt tot Peurbakkenmarkt.

Op de Haarlemmerstraat-braderie zijn ook dit jaar weer talloze standjes te vinden met een uiteenlopend assortiment bestaande uit bijvoorbeeld cadeau-artikelen, boeken, kleding en sieraden. Veel winkeliers hebben die dag speciale peurbakken-aanbiedingen.

Op de braderie staan niet alleen de winkeliers, ook het Leidse verenigingsleven wordt ingeschakeld om er een leuke dag van te maken. Naast de reguliere stands zijn er verder standwerkers en een brassband. Ook aan de inwendige mens wordt royaal gedacht met allerlei hapjes en drankjes.

De braderie duurt 23 juni van 11.00 uur tot 21.00 uur.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×