Foto: PR.

Spectaculaire lichtshow in Rijksmuseum van Oudheden

De aanstaande Museumnacht Leiden wordt geopend met een spectaculaire lichtshow in het Rijksmuseum van Oudheden. Mr. Beam, een groepje jonge kunstenaars, tovert de Egyptische tempel in het museum om tot een waar kunstwerk, een veelkleurig lichtkasteel. Mr. Beam stond al eerder in de schijnwerpers en transformeerde gebouwen in Gent, in Rio de Janeiro en op de Dam in Amsterdam. De opening van Museumnacht Leiden begint om 19.30 uur, om 20.00 uur gaan de deuren van alle Leidse musea open voor het pubbliek. De kaartverkoop is al gestart en het belooft weer een fantastische nacht te worden.

Museumnacht Leiden vindt plaats op zaterdag 25 juni van 20.00 tot 01.00 uur.

Meer info, volledig programma en kaartverkoop: www.museumnachtleiden.nl  Volg Museumnacht Leiden via twitter (@museumnachtLDN) of facebook om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.
Museumnacht Leiden is onderdeel van Cultuurmaand Leiden.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×