Ideeën muurschilderingen Duinhof, Akkerhof, Boshof, Weidehof en Meerhof gezocht

De Leefbaarheidsgroep in de wijk Zuidhoven in Leiden Zuid-West, heeft het plan opgevat de flats Duinhof, Akkerhof, Boshof, Weidehof en Meerhof te voorzien van muurschilderingen, die overeenkomen met de straatnamen. Peen en Ui is nu op zoek naar bewoners die een ontwerp willen maken voor die schilderingen. De bewoners zullen samen met een deskundige jury uit die ontwerpen de mooiste ideeën kiezen. Die winnende ontwerpen zullen worden omgezet in muurschilderingen van ongeveer 6×4 meter. Meer informatie over deelname is te vinden op www.peenenui.nl. Volgende week donderdag vindt er tussen 15.00 en 17.00 uur een informatiemiddag over dit project plaats aan Boshuizerkade 50.

Dit initiatief wordt gesteund door Woningstichting Ons Doel, Woningstichting Portaal, Libertas en Wijken voor Kunst.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×