Foto: PR.

Van alles te beleven tijdens Singelpromenade

Tijdens de Singelpromenade die volgende week zondag voor de tweede keer gehouden wordt, is er van alles te doen voor jong en oud. Wie de ruim 6km lange wandeling langs de singels maakt, kan onderweg stilhouden bij het Leidsch Dagblad, waar kinderen hun eigen voorpagina in elkaar kunnen zetten. Bij speeltuin de Doorbraak, die ook aan de route ligt, is een blote voetenpad aangelegd. Liefhebbers van Annie M.G. Schmidt , kunnen samenmet Kinderkoor de Leidse Sleuteltjes liedjes van deze schrijfster zingen. In het Blekerspark kunnen de deelnemers hun spieren los maken onder leiding van professionele fitness instructeurs. In het pand Haagweg 4 is een workshop over de plannen van de gemeente Leiden om “het langste park van Nederland” tot stand te brengen. Iedereen kan hieraan een steentje bijdragen door ideeën op een grote plattegrond te schetsen. Omdat het op 19 juni Vaderdag is, kunnen kinderen hun vader verrassen met een portret op doek, dat ze onder leiding van een kunstenaar zelf mogen schilderen. Meer informatie staat op www.singelpromenade.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×