3 October Service Center feestelijk geopend

Vanmorgen om 11.00 uur heeft voorzitter van de 3 October Vereeniging, Els van Eijck van Heslinga, het 3 October Service Center officieel geopend. Het nieuwe Service Center is gevestigd in de oude portiersloge van het Leidse stadhuis aan het “Trouwstraatje”. In het center kunnen mensen lid worden en daarnaast zijn er allerlei speciale 3 October artikelen te koop. Koos en Noor Henzen ontvingen na de officiële opening de gouden (vergulde) 3 October speld, omdat zij de eersten waren, die levenslang lid werden van de vereniging. Alle ‘leden voor het leven’ ontvangen binnenkort de gouden speld; gewone leden krijgen een zilveren variant. (Foto’s: Emile van Aelst)

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×