Slapen onder Leidse sterrenlucht

Tijdens de midzomernacht, van 21 op 22 juni, gaat het Openluchthotel Leiden weer van start na de succesvolle eerste aflevering van vorig jaar. Ongeveer 25 verschillende locaties zullen als hotelkamer onder de sterrenhemel worden ingericht door in Leiden wonende of werkende kunstenaars en vormgevers. Het belooft dit jaar zelfs nog spannender te worden met kunstenaars als onder andere Marlies van Boekel, Toyoko Shimada en Sonja van Kerkhoff. Het OpenluchtHotel wordt om 20.00 uur in Hortus Botanicus geopend met live muziek en theater van Judith Bloedjes, Ryan Djojokarso en Daniel Ivo Oliviera en vele anderen.

De lobby in de Hortus Botanicus zal dienst doen als reserveringsbureau. Gasten kunnen hier inchecken vanaf 19.30 uur.
De overnachting, inclusief lakenpakket, avondprogramma en ontbijt kost €50 p.p.

Meer info: www.openluchthotel.nu

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×