Deze poes wacht op een nieuw baasje, foto: PR.

Stevenshage luidt noodklok vanwege overbevolking

Hoewel de zomervakantie nog niet eens begonnen is, wordt dierenasiel Stevenshage nu al overspoeld door dieren. Alle kattenhokken zitten vol en de kooien met konijnen, hamsters, gerbils en muizen moeten opgestapeld worden, om alle dieren kwijt te kunnen. Een deel van de jonge konijntjes en kittens is bij medewerkers van het asiel thuis ondergebracht, om te voorkomen dat deze jonge dieren in de verdrukking komen. Stevenshage heeft geen verklaring voor de toename van het aantal dieren en vreest voor de vakantieperiode. Het asiel roept mensen die een huisdier aan willen schaffen op, om een kijkje in het asiel te nemen. Meer informatie over de dieren en de openingstijden van het asiel, staat op www.dierenasielleiden.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×