Wildplasser zonder identiteitsbewijs breekt pink agent

Zaterdagnacht heeft een wildplasser de pink van een politieagent gebroken. Toen de 42-jarige man rond 04.00 uur in het Gangetje urineerde, werd hij daar op aangesproken door twee agenten. Zij vroegen hem naar zijn identiteit, waarop de man een valse naam opgaf. Omdat hij geen identiteitsbewijs kon laten zien, werd hij vervolgens aangehouden en naar het politiebureau gebracht. Op de Lange Gracht aangekomen, werd de man agressief. Hij probeerde het bureau te verlaten en brak in zijn drift de pink van een agent. Pas toen de politie pepperspray inzette, werd de man weer benaderbaar. De man is in de cel gezet. Vandaag wordt hij aan de rechter commissaris voorgeleid.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×