Met de fiets langs jarige Leidse schooltuinen

Aanstaande zondag, van 12.00 tot 16.00 uur, wordt een Jubileumfietstocht gehouden langs de vijf schooltuincomplexen van de Vereniging Leidse schooltuinen. De schooltuinvereniging bestaat dit jaar 85 jaar, reden genoeg voor een feestje! Elke tuin heeft zijn eigen specialiteit en kinderen maakten kunstwerken, die de bezoekers mogen beoordelen. De fietsroutes zijn met zorg uitgekozen, langs rustige, zoveel mogelijke groene routes. Ook zijn er stops mogelijk bij leuke speeltuinen onderweg. Er is een zakje zaad van bijen-en vlinderplanten voor elke bezoeker en een kleine attentie voor wie de tocht (deels) gaat fietsen. Wie alle tuinen bezoekt ontvangt een bonusprijsje! Meer info: www.schooltuinenleiden.nl

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×