Studenten ROC Leiden steunen tehuis in Paramaribo

Studenten van ROC Leiden zullen op woensdag 22 juni van 14.00 tot 16.00 uur op het Stadhuisplein geld inzamelen voor Stichting In De Ruimte. Deze stichting betreft een tehuis voor mensen met een lichamelijke beperking in Paramaribo, Suriname. De eerstejaars studenten van de opleidingen Kinderopvang en Jeugdzorg organiseren allerlei activiteiten voor de kinderen, zoals blikgooien en schminken en vanaf diverse kraampjes worden er leuke spullen verkocht. Voor de activiteiten verdienen de studenten studiepunten en de Stichting In De Ruimte geld voor het tehuis; een mooie combinatie. De actie is voor iedereen vrij toegankelijk.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×