Expositie Aad Schel en Marja Verhage bij Het Oude Raadhuis

Vanaf aanstaande woensdag kunnen bezoekers van Het Oude Raadhuis ruim een maand lang kijken naar kunstwerken van Kunstschilder Aad Schel uit Assen en beeldhouwer Marja Verhage uit Amsterdam. Met zijn werk, kan Schel zijn visie op de wereld, zijn gevoelens, zijn manier van denken en spiritualiteit kenbaar maken zonder gehinderd te worden door andermans opvattingen. Ook zijn Brabantse achtergrond heeft invloed op zijn werk.
In het werk van beeldhouwer Marja Verhage komen veel vormen voor die een abstractie van beweging laten zien. Ze werkt het liefst in de wat hardere steensoorten zoals: diabas, marmer, travertin en lepidoliet.

De expositie wordt op zondag 26 juni om 16.00 uur, officieel geopend. De galerie is Op woensdagen, donderdagen en vrijdagen, open tussen 15.00 en 17.00 uur. Op zaterdagen gaat de galerie al om 11.00 uur open en op zondagen om 13.00 uur.

Cultuur Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×