‘Hollandse nieuwe’ in HCG Turkije

Op 23 juni organiseert het Honorair Consulaat-Generaal (HCG) van Turkije een Haringparty in haar kantoor aan het Kort Rapenburg. De Consul-Generaal van de Republiek Turkije, Mevrouw Esen Altuğ en de ondernemers en bestuurders die deelnemen aan het project ‘Dare to Have a Dream’ van de Dutch Dream Foundation, zijn de eregasten van deze Hollands getinte party. Het vaatje haring wordt door mevrouw Esen Altuğ overhandigd aan de heer Hans den Hollander, lid van de Raad van Bestuur van het Leidse Diaconessenhuis en de inhoud wordt uitgedeeld aan de patiënten van het ziekenhuis. Voorafgaand aan de Haringparty wordt samen met de gasten de tentoonstelling ‘Handelswaar & Souvenirs’ in het Rijksmuseum van Oudheden bezocht, waar prachtige Islamitische kunst te zien is uit de collectie van het Amsterdamse Rijksmuseum, waaronder unieke Turkse tapijten.

‘Dare to Have a Dream’

Het project Dare to Have a Dream werd een jaar geleden gestart door Atilla Aytekin van Triodor. Hij is zelf een succesvolle ‘nieuwe’ ondernemer en schrijver van het boek ‘Atilla’s Dutch dream’. 11 jonge (voornamelijk) Turkse ondernemers worden één-op-één gecoacht door ervaren bestuurders uit het bedrijfsleven om zo te kunnen groeien tot een succesvolle ondernemer. Enkele bekende coaches zijn Faiza Dadi (operationeel directeur van De Baak), Ab van der Touw (bestuursvoorzitter Siemens Nederland) en Thomas van Rijckevorsel (lid van de Raad van Bestuur van Achmea).

Meer info: www.daretohaveadream.nl

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×