‘Moonlight Shoppen’ in Leidse binnenstad

Onder de veelbelovende titel ‘Moonlight Shoppen’ zullen op vrijdagavond 24 juni ruim 90 winkels hun deuren geopend houden tot 23.00 uur en bezoekers trakteren op speciale acties en hoge kortingen. Daarnaast wordt er voor uitgebreid muzikaal vermaak gezorgd om deze Leidse primeur een extra feestelijk tintje te geven. Ensembles van de Cum Laude-concerten worden afgewisseld met jazz, gospel en straattheater. Het voortraject is gedaan door vijf studentes van de Hogeschool Leiden, die deze opdracht kregen bij het leerbedrijf ComOn, een praktijkonderdeel van de opleiding communicatie van de Hogeschool Leiden. Meer info en volledig programma: www.moonlightshoppenleiden.nl
(Modellenteam fashionshow Moonlight Shoppen, foto: PR.)

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×