Fantastische balletvoorstelling Leidse Balletstudio Cinderella

Na een jaar oefenen was het gisteren dan eindelijk zover en gaven de ruim 400 leerlingen van de Leidse balletstudio Cinderella een spetterende voorstelling in Theater De Muze in Noordwijk. Onderleiding van Debbie Hudson staat dit hele weekend bomvol optredens gepland met deze bijzondere dansshow onder de titel: ‘Circus en Variété’. Met de gezamenlijke inspanning van alle docenten én de ouders is een mooi resultaat neergezet, enthousiast vertolkt door zowel de allerjongsten als de ouderen en de selectiegroepen. Naast de circussfeer compleet met stalmeesters, clowns en circusdieren, uitgevoerd in diverse dansstijlen, werd een stukje musical over Pinokkio gebracht. Daarna vond de finale plaats, waarbij Hudson, haar medewerkers én de kinderen (door hun ouders) in de bloemetjes werden gezet.
Meer info: www.balletstudiocinderella.nl (Foto’s: Jacqueline Borg)

Cultuur Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×