Leerling Lucas van Leyden start actiepagina voor Boerhaave

Gisteren meldde Sleutelstad nog dat de Leidse cultuurwethouder Jan-Jaap de Haan hoopt dat scholen en leerlingen in actie komen voor het behoud van het met sluiting bedreigde Museum Boerhaave. Vandaag wordt hij op zijn wenken bediend. De 10-jarige leerling Niels Goedegebure van de Lucas van Leydenschool is via Hyves de actie-pagina ‘Boerhaave moet blijven‘ begonnen. “Door de bezuinigingen van de nieuwe regering moet het Boerhaave museum mischien weg! Pikken we dat nou? NEE!” zo schrijft de jonge museumbezoekers bij zijn oproep om massaal lid te worden van de Hyve om zo het museum een steuntje in de rug te geven. “Word lid en nodig al je vrienden uit, mischien maken we nog een kans!” Een oproep die we bij deze ondersteunen.

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×