Directeur André Stam van Sportomatic uit Katwijk mag zich sinds afgelopen dinsdag 'Starter van het jaar' noemen. (Foto: Reinoud Ten Hove, video: IloveLeiden.com).

Sportomatic winnaar van LEF finale 2011

Sportomatic uit Katwijk is afgelopen dinsdag als winnaar uit de bus gekomen bij de finale van de regionale starterswedstrijd voor ondernemers LEF en mag zich daarom ‘Starter van het Jaar 2011’ noemen. De exploitant van verkoopautomaten met sportgerelateerde artikelen moest het in een afgeladen Leidse Schouwburg opnemen tegen de winnaars van de eerdere voorrondes. Dat waren Speedbooks Software en Elvolution, beiden uit Alphen aan den Rijn en ‘Eerlijke Kansen‘ uit Leiden. Eerder won Sportomatic zowel de jury- als de publieksprijs bij de eerste voorronde die in oktober vorig jaar werd gehouden in de ZZ Business Lounge. Joep van Ginderen van Eerlijke Kansen kreeg dinsdag de publieksprijs.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×