ZVL trekt jong talent aan

Opnieuw is jong talent bijgetekend bij de waterpolodames van ZVL. Marloes Cabout (1991) zal het komende seizoen voor de dames van ZVL uitkomen. Al eerder gingen de beide zussen van deze talentvolle speelster naar de Leidse/Oegtgeester ploeg. Trainer Koen Plasmeijer is content met het besluit van Cabout:”Ik ben erg blij dat Marloes heeft besloten om voor ZVL te komen spelen. Zij is een aanwinst voor de damesselectie, en past goed binnen het plaatje voor het jeugdbeleid.” Momenteel is de speelster nog druk in training bij het nationale jeugdteam, waar zij in de race is voor het nationale waterpolojeugdteam dat zal uitkomen voor de WJK voor polospeelsters tot 20 jaar inTriëste, Italië.
Meer info: www.dezijlzwemsport.nl

Advertentie

Leiden Regio Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×