Baldadig trio leeft zich uit op autospiegels

De politie heeft in de nacht van afgelopen zaterdag op zondag, even na 01.00 uur, een 22-jarige Voorschotenaar, een 19-jarige Nieuwvener en een 15-jarige jongen uit Woerdense Verlaat aangehouden op verdenking van het vernielen van autospiegels. Naar aanleiding van een melding over vernielingen aan geparkeerde auto’s op de Bertus van Akenlaan, gingen agenten ter plaatse en troffen het baldadige trio aan. Één nam bij het zien van de agenten direct de benen, de twee anderen werden aangehouden en gaven toe 21 autospiegels vernield en/of omgeklapt te hebben. Daarnaast leefden ze zich uit op klikobakken. Na verhoor werden ze weer in vrijheid gesteld met een proces-verbaal aan de broek.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×