Rockschool-Music Sunday’ op Leidse Garenmarkt

Gisteren kon iedereen, tussen de buien door, uit z’n dak tijdens ‘Rockschool-Music Sunday’ op Leidse Garenmarkt. Leerlingen van de Rockschool én Cesar Zuiderwijk, Dony, Kus, Kim de Boer en Hind waren de hele dag muzikaal actief en het publiek kon deelnemen aan gratis drum-, gitaar-, piano-, keyboard-, sax- en zanglessen. Daarnaast vond een loterij plaats, met leuke prijzen zoals muziekinstrumenten, gratis lessen, horloges, t-shirts en nog veel meer. Op een warenmarkt presenteerden diverse Leidse lifestyle-winkels hun producten. Bezoekers konden onder het genot van een drankje en een hapje de leerlingen van de school hun eerste stappen zien zetten op het grote podium. Dit nieuwe evenement werd georganiseerd door Paul Louwerse en de Rockschool. Meer info: www.therockschool.nl
(Foto’s: Emile van Aelst)

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×