Regio - 20 juni 2011 - Afgelopen weekend was recreatiegebied Vlietland voor de achtste keer het toneel van een groot paardensportevenement. Ruim 400 paarden en pony’s verschenen aan de start van de 'Samengestelde Wedstrijden' voor ruiters en menners. De organisatie is blij met de medewerking van Recreatiecentrum Vlietland B.V., de Provincie Zuid Holland en de Gemeente Leidschendam-Voorburg. De niet-paardenliefhebbers konden een mooie fietstocht maken, hoewel het weer voor alle activiteiten niet erg meewerkte. Meer info: www.eventingzuidholland.nl  (Foto’s: Emile van Aelst)

Recreatiegebied Vlietland podium voor paardensport

Advertentie

Regio Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×