Wandelen, fietsen en kanovaren in de Bollenstreek

Wie een dagje uit wil in eigen omgeving, kan gaan wandelen, fietsen of kanovaren in de Bollenstreek. Alle fietsknooppunten en wandel- en kanoroutes zijn opgenomen op de Groene recreatiekaart. Op deze kaart is ook te zien waar streekproducten te koop zijn, en waar ;op het platteland overnacht kan worden. De vier agrarische natuurverenigingen rond Leiden hebben elk voor hun eigen gebied een toeristisch-recreatieve kaart gemaakt: Geestgrond in het bollengebied, Santvoorde in het duingebied, VANAde in het plassengebied en Wijk en Wouden in het weidegebied. Samen vormen zij De Groene Klaver en zetten zij zich in voor een economisch en ecologisch gezond platteland, waar boeren en burgers elkaar kunnen vinden. 

De Groene Kaart is gratis af te halen bij de gemeentehuizen, VVV’s en bibliotheken in Noordwijk, Noordwijkerhout, Voorhout, Sassenheim, Warmond, Lisse, De Zilk en Hillegom, en bij een groot aantal hotels, restaurants en musea in de regio. Ook is de kaart te downloaden van www.anlvgeestgrond.nl

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×