Alweer de laatste week van Leidse Cultuurmaand

De Cultuurmaand Leiden heeft er alweer drie fantastische weken op zitten en ook de komende week staat bol van allerlei leuke evenementen. De ‘indoor’ openluchtbioscoop met drie mooie Spaanse films op het programma, trok ruim 1600 bezoeker en ondanks het onzekere weer, sliepen 120 mensen in het Leidse Openluchthotel na afloop van de Midzomernachtvoorstellingen in de Hortus. Lingua Musica werd wegens de storm verplaatst, maar de weergoden konden het enthousiaste publiek niet tegenhouden om met volle teugen te genieten van het gevarieerde culturele aanbod. Het indrukwekkende zandmozaïek in Rijksmuseum van Oudheden is nog tot en met morgen te volgen en wordt afgerond met een bijzondere slotperformance. Theater #MOES speelt op volkstuinencomplex Ons Buiten en in Scheltema is een voorstelling te zien vol muziek, theater, dans en bijzondere ontmoetingen tot en met het einde van de Cultuurmaand. Op zaterdag wordt het Leidse Houtfestival gehouden en ‘s avonds openen de Leidse musea hun deuren voor de derde editie van Museumnacht Leiden. Meer info en volledig programma: www.leiden.nl

Cultuur Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×